Fair Fashion Fest gaat volledig digitaal

201029 FFF social MO instastory

Het nieuws hing al een tijdje als een zwaard van Damocles boven ons hoofd, maar nu is het officieel; het Fair Fashion Fest wordt een volledig online festival.

In april dwong de coronacrisis ons al om het Fair Fashion Fest uit te stellen. Op dat moment hoopten we nog dat we het festival in november konden laten plaatsvinden. Samen met het Industriemuseum zochten we naar manieren om dit op een veilige te organiseren, maar helaas laat de situatie het niet toe om nog een evenement van deze schaal op te zetten.

Daarom beslisten we om 100% in te zetten op een online programma. Vier avonden lang gebruiken we onze Facebook- en Instagrampagina's als livestreamkanalen. We tonen het mooiste uit de duurzame modesector en geven de ruimte aan Belgische en internationale pioniers uit de fashion-sector, zoals Sara Ditty (Fashion Revolution International), Sara Ceustermans (Schone Kleren Campagne) en Luciana Duarte (Ethical Fashion Brazil).

We sleutelen nog aan het programma, maar ontmoet vandaag al (een groot deel van) de sprekers via onze website.

Hou onze instagram- en facebook-pagina's goed in het oog, zo ben je als eerste op de hoogte van het officiële programma.

Wil je ons helpen? Deel onze eventpagina op facebook en maak je vrienden en familie warm voor ons online programma (of moedig ons team aan via reacties op onze socials, want een evenement opzetten in deze omstandigheden is een hele uitdaging ;) )

Tot op 26, 27, 28 en 29 november!