Voorbije edities

Hier vinden jullie de voorbije edities terug, met een kort verslag en een link naar de foto’s.

FFF#1 - Een onverhoopt succes

Het MIAT in Gent was op 1 maart ‘the place to be’. Meer dan 2.800 bezoekers kwamen naar het Fair Fashion Festival om te proeven van -en op te komen voor – eerlijke mode.

ontdek meer

FFF#2 - Fair is the New Black

Het Fair Fashion Fest was de climax van de Fair Fashion Campagne, en lokte meer dan 3.700 enthousiaste bezoekers.

ontdek meer

FFF#3 - Wear The Change

De derde editie van het Fair Fashion Fest werd opnieuw een overdonderend succes. Bijna 4000 bezoekers zochten en vonden eerlijke kledij en volgden interessante lezingen. Een aantal van hen ging zelf aan de slag tijdens textielworkshops.

ontdek meer

FFF#4 - See Through Fashion

De coronapandemie houdt de vierde editie van het Fair Fashion Fest niet tegen. Het festival zou oorspronkelijk in april plaatsvinden, maar door de omstandigheden werd dit verplaatst naar een vierdaags online-evenement in november. Van 26 tot 29 november konden geïnteresseerden intunen bij de Fair Fashion talks, online fair fashion winkels, challenges en zo veel meer.

ontdek meer

FFF#5 - een ambitieuze verjaardagseditie

Een Fair Fashion Fest vol met primeurs. Van 22-24 april kon je in De Centrale en het Industriemuseum het duurzame modefestival van Gent terugvinden. Ondanks de nazinderende coronapandemie, was er een mooie opkomst bij deze meerdaagse.

ontdek meer