Over ons

FAIR FASHION FEST 2020

191220 FFF teaserbeeld 1 3 websitekl

Hét festival rond eerlijke mode komt terug in 2020!

De volgende editie van het Fair Fashion Fest staat gepland voor 2020. In tussentijd houdt Gent Fair Trade je op de hoogte van alles wat leeft rond ethische kleding.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het programma van het Fair Fashion Fest? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram.

2020 FFF Vrijwilligers

FAIR FASHION FEST 2020 RECRUTEERT

De vierde editie van het legendarische Fair Fashion Fest gaat door op 25 en 26 april in 2020, in het Industriemuseum te Gent.

Fair Fashion Festwerkt met een enthousiast team vrijwilligers!

Interesse om mee te werken? Mail dan naar info@gentfairtrade.be

See Through Fashion

De voorbije edities van het Fair Fashion Fest hebben we getoond dat er een ruim aanbod aan alternatieven voorhanden is, en dat deze modieus en betaalbaar zijn. Met ‘Fair is the new black’, de slogan van het tweede Fair Fashion Fest, legden we hier extra de nadruk op, en tijdens de derde editie hadden we extra aandacht voor het activistische element met de slagzin 'Wear The Change'. We willen hier graag op voortbouwen.

Met ‘See Through Fashion’ zetten we ons helemaal achter de campagnes van de Schone Kleren-campagne en de internationale Fashion Revolution-campagne. We zijn ervan overtuigd dat transparantie een eerste noodzakelijke stap is richting duurzame en ethische mode.

Natuurlijk stopt het daar niet, we nodigen de meest ethische en ecologische ondernemers uit voor een grote Fair Fashion-markt en modeshow, en zetten enkelen van hen op een podium. Het industriemuseum is te klein geworden om al de duurzame merken te tonen, waardoor we voor deze editie ook het NT Gent (minnemeers) helemaal in ethische mode-sfeer zetten.

"We are Fashion Revolution", zal nog nooit zo hard geklonken hebben in Gent, als 25 en 26 april 2020.

Fff2018 logos