Bie Noé

Wie is Bie Noé?

BRIGHT logo dik 01

Bie is de oprichter van B.Right. Een merk dat gelooft in mindful fashion: je kan je eigen impact vergroten door slim te kleden en kopen. Niet alleen slim voor mens of milieu, maar ook slim voor je looks en je lijf. Jouw eigen keuzes bepalen hoe je je vanbinnen voelt en hoe je er aan de buitenkant uitziet. B.Right biedt je inzichten en tools om daar onafhankelijke keuzes in te kunnen maken, zonder de invloed van reclame of de mening van anderen.

Wat doet B. Right op het Fair Fashion Fest?

Bie zal op zondag 24 april zowel een workshop als een small talk organiseren rond "Mindful Fashion".

Er is een groeiend bewustzijn. Voor meer en meer mensen vormt yoga en meditatie een onderdeel van hun leven. Maar hoe kunnen we dit bewustzijn doortrekken naar onze kleerkast, zodat we op een bewuste manier kunnen kopen en gebruiken. Welke strategieën zitten er achter de huidige systemen die ons constant triggeren in het verlangen naar meer.

Waarom vormt stijl de sleutel tot een slimme kleerkast waar creativiteit centraal staat. Hoe vind je die stijl? Wat betekenen duurzame keuzes voor jou?
Dit en meer ontdek je tijdens deze lezing over mindful fashion. In de smalltalk ontdek je de principes achter mindful fashion. In de workshop ga je er zelf mee van start. De smalltalk vindt plaats van 14.00 uur tot 15.00 uur in Zaal Remi in het Industriemuseum. De workshop gaat door van 16.00 uur tot 17.30 uur in Danszaal 0 van De Centrale.