Programme 2020

Discover the Fair Fashion Fest programme

Cinema

Cinema miat

Het Fair Fashion Fest brengt enkele must-see films rond de modesector gratis naar jouw thuis.

Bekijk deze films gratis als afsluiter van het vrijdag- en zondagprogramma van het Fair Fashion Fest via Vimeo on Demand, met kortingscode 'Fair Fashion Fest'

The-True-Cost-sphinx

The True Cost (Vrijdag 27/11)

Wie betaalt de prijs voor onze kleren?

The True Cost moet je gezien hebben. Deze pakkende documentaire neemt je mee op wereldreis, van de exclusieve catwalks tot de uithoeken van sloppenwijken, en geeft het woord aan invloedrijke opiniemakers, waaronder Stella McCartney, Livia Firth en Vandana Shiva. True Cost geeft een unieke inkijk in de levens van vele mensen die onze kleren maken.

Bekijk deze film gratis als afsluiter van het vrijdagprogramma van het Fair Fashion Fest via Vimeo on Demand, met kortingscode 'FairFashionFest' door op onderstaande link te klikken.

Www stefanneprijot com191 SP 2018 SOAP 005

The Story of a Panty (Zondag 29/11)

Het verhaal achter jouw onderbroek

Stéfanne Prijot volgde de reis van een onderbroek: van de katoenvelden in Oezbekistan langs de ververijen in India en de fabrieken in Indonesië tot in de winkel van haar moeder in België. Ze geeft ons een intieme kijk in het leven van vijf vrouwen in de textielsector.

Sinds de première sleepte de documentaire negen internationale prijzen en nominaties in de wacht.

Bekijk deze film gratis als afsluiter van ons Fair Fashion Fest via Vimeo on Demand, met kortingscode 'FairFashionFest' door op onderstaande link te klikken.

Ter info: je hoeft geen betalingsgegevens in te voeren, als je 'apply promo code' aanvinkt onder de betalingsvakjes, kan je de kortingscode invoeren. Daarvoor verdwijnt de vraag om betalingsgegevens in te voeren.